Τρόποι Αποστολής

Για την αποστολή / παράδοση των προϊόντων, έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ αποστολή με courier ή παραλαβής από το φυσικό κατάστημα.

Αποστολή με Courier

Για την εκτέλεση των παραγγελιών χρησιμοποιούμαι την εταιρεία ταχυμεταφορών EASY MAIL. Χρόνος Παράδοσης Παραδόσεις εκτελούνται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-17:00 υπό φυσιολογικές συνθήκες. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι ο εξής: Εντός Αττικής έως 3 εργάσιμες ημέρες Υπόλοιπη Ελλάδα έως 5 εργάσιμες ημέρες Παραγγελίες που έχουν σταλθεί εκτός του ως άνω χρονικού πλαισίου, ή Σάββατο και Κυριακή θα επεξεργάζονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Έξοδα Αποστολής Τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ διαμορφώνονται ως εξής: Εντός Αττικής 3,90€ Υπόλοιπη Ελλάδα 5€ Δυσπρόσιτες περιοχές έχουν επιπλέον χρέωση 4,50€ Τα παραπάνω έξοδα αποστολής αφορούν όρια βάρους έως 2 κιλά. Σε διαφορετική περίπτωση θα επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα ακριβή έξοδα αποστολής, εάν και εφόσον απαιτείται. Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος για παραγγελία άνω των 80€ είναι δωρεάν. Το kidsroomthens.gr δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή και αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.), ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό μας (καθυστερήσεις σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, κτλ), οφείλουμε ωστόσο να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά και να συνεννοηθούμε μαζί σας για την νέα παράδοση. Ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των προϊόντων βαρύνει το kidsroom.gr μέχρι εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος το οποίο ορίζετε εσείς ως αρμόδιο να παραλάβει τα προϊόντα για λογαριασμό σας (διάφορο του μεταφορέα) έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή των αγαθών, οπότε και ο κίνδυνος αυτός μετατίθεται σε εσάς. Εντούτοις, ο κίνδυνος μετατίθεται σε εσάς από την παράδοση των αγορασθέντων προϊόντων σας στον μεταφορέα, εάν ο μεταφορέας έχει ενταλθεί από εσάς να μεταφέρει τα αγαθά και η εν λόγω επιλογή δεν προσφέρθηκε από το kidsroom.gr, με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων σας έναντι του μεταφορέα.

Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα KIDS ROOM

Εναλλακτικά έχετε τη δυνατότητα επιλογής παραλαβής της παραγγελίας σας από το φυσικό κατάστημα KIDS ROOM, Εθνικής Αντιστάσεως 92, 161-21, Καισαριανή. Αφορά παραγγελίες με τρόπο πληρωμής μέσω κάρτας (χρεωστικής ή πιστωτικής) ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.