Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για την εξόφληση της παραγγελίας σας:

• Πληρωμή μέσω πιστωτικής, προπληρωμένης ή χρεωστικής κάρτας. Μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών, της τράπεζας Πειραιώς. Μετά την επεξεργασία της πληρωμής σας από την Τράπεζα, επιστρέφετε αυτόματα στο kidsroomathens.gr για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

• Πληρωμή με αντικαταβολή Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή για αποστολές εντός Ελλάδος. Το κόστος ανά αποστολή είναι 4€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Το μέγιστο ποσό παραγγελίας με αντικαταβολή είναι 200€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

• Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή μέσω Web Banking Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στο παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς: Λογαριασμός 5594-098890-770

IBAN GR55 0172 0940 0050 9409 8890 770

Δικαιούχος ΚΑΡΕΓΛΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας πρέπει να μας στείλτε το καταθετήριο με email στο info@kidsroomathens.gr με “Θέμα¨: τον κωδικό της παραγγελίας και τη λέξη κατάθεση. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Με την εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας, θα σας αποσταλεί η παραγγελία.